Advertisement

Biontech Almanya'da Aşı Üretimine Başladı / Almanya'da Pfizer aşısı olan 10 kişi hayattını kaybetti - Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor.

Biontech Almanya'da Aşı Üretimine Başladı / Almanya'da Pfizer aşısı olan 10 kişi hayattını kaybetti - Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor.. Biontech firmasından yapılan açıklamada, aşı üretimine başlanan marburg kentindeki tesislerde bu yılın ilk yarısında 250 milyon doz aşı üretileceği ifade edildi. Şirket bu yılın ilk yarısında ise 250 milyon ton aşı üretmeyi planlıyor. Biontech, klinik öncesi çalışmaları tamamladıktan sonra nisan ayında almanya'da aşı lisanslarından sorumlu paul ehrlich enstitüsü'nden klinik çalışmalar için onay. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor.

Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Uğur şahin ve eşi dr. Alman aşı üreticisi biontech yaptığı açıklamada, marburg'daki üretim tesisimizde aşı üretiminin ilk adımını başlattık ifadelerini kullandı. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor.

Almanya'da Pfizer aşısı olan 10 kişi hayattını kaybetti
Almanya'da Pfizer aşısı olan 10 kişi hayattını kaybetti from www.evosangels.com
Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Uğur şahin ve eşi dr. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech'in geliştirdiği koronavirüs aşısı, almanya'nın marburg kentindeki tesislerde üretime başladı. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Uğur şahin ve eşi dr. Uğur şahin ve eşi dr.

Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor.

Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Uğur şahin ve eşi dr. Uğur şahin ve eşi dr. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, yeni tesisteki aşı üretim süreçlerine avrupa i̇laç ajansı'nın (ema) onay vermesi gerektiğine de dikkat çekti. Biontech, klinik öncesi çalışmaları tamamladıktan sonra nisan ayında almanya'da aşı lisanslarından sorumlu paul ehrlich enstitüsü'nden klinik çalışmalar için onay. Biontech firmasından yapılan açıklamada, aşı üretimine başlanan marburg kentindeki tesislerde bu yılın ilk yarısında 250 milyon doz aşı üretileceği ifade edildi. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Uğur şahin ve eşi dr. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Şirket bu yılın ilk yarısında ise 250 milyon ton aşı üretmeyi planlıyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor.

Uğur şahin ve eşi dr. Uğur şahin ve eşi dr. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech firmasından yapılan açıklamada, aşı üretimine başlanan marburg kentindeki tesislerde bu yılın ilk yarısında 250 milyon doz aşı üretileceği ve ilk aşıların nisan başında teslim edilmesinin planlandığı belirtildi. Biontech almanya'da aşı üretimine başladı.

Türk ilaç şirketi BioNTech, Pfizer ortaklığında potansiyel ...
Türk ilaç şirketi BioNTech, Pfizer ortaklığında potansiyel ... from www.gundemkibris.com
Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Uğur şahin ve eşi dr. Biontech firmasından yapılan açıklamada, aşı üretimine başlanan marburg kentindeki tesislerde bu yılın ilk yarısında 250 milyon doz aşı üretileceği ifade edildi. Uğur şahin ve eşi dr. Uğur şahin ve eşi dr. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor.

Biontech, almanya'nın marburg kentinde kurduğu yeni tesiste üretime başladı.

Uğur şahin ve eşi dr. Uğur şahin ve eşi dr. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech firmasından yapılan açıklamada, aşı üretimine başlanan marburg kentindeki tesislerde bu yılın ilk yarısında 250 milyon doz aşı üretileceği ve ilk aşıların nisan başında teslim edilmesinin planlandığı belirtildi. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech firmasından yapılan açıklamada, aşı üretimine başlanan marburg kentindeki tesislerde bu yılın ilk yarısında 250 milyon doz aşı üretileceği ifade edildi. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, klinik öncesi çalışmaları tamamladıktan sonra nisan ayında almanya'da aşı lisanslarından sorumlu paul ehrlich enstitüsü'nden klinik çalışmalar için onay. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, yeni tesisteki aşı üretim süreçlerine avrupa i̇laç ajansı'nın (ema) onay vermesi gerektiğine de dikkat çekti.

Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Uğur şahin ve eşi dr. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech'in geliştirdiği koronavirüs aşısı, almanya'nın marburg kentindeki tesislerde üretime başladı.

Almanya'da sert aşı tartışması
Almanya'da sert aşı tartışması from gundemyonetim.com
Biontech'in geliştirdiği koronavirüs aşısı, almanya'nın marburg kentindeki tesislerde üretime başladı. Uğur şahin ve eşi dr. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Uğur şahin ve eşi dr. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech firmasından yapılan açıklamada, aşı üretimine başlanan marburg kentindeki tesislerde bu yılın ilk yarısında 250 milyon doz aşı üretileceği ifade edildi. Biontech, klinik öncesi çalışmaları tamamladıktan sonra nisan ayında almanya'da aşı lisanslarından sorumlu paul ehrlich enstitüsü'nden klinik çalışmalar için onay.

Uğur şahin ve eşi dr.

Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Uğur şahin ve eşi dr. Uğur şahin ve eşi dr. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech firmasından yapılan açıklamada, aşı üretimine başlanan marburg kentindeki tesislerde bu yılın ilk yarısında 250 milyon doz aşı üretileceği ve ilk aşıların nisan başında teslim edilmesinin planlandığı belirtildi. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Biontech, almanya'nın marburg kentinde kurduğu yeni tesiste üretime başladı. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor. Şirket bu yılın ilk yarısında ise 250 milyon ton aşı üretmeyi planlıyor. Alman aşı üreticisi biontech yaptığı açıklamada, marburg'daki üretim tesisimizde aşı üretiminin ilk adımını başlattık ifadelerini kullandı.

Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor biontech aşı. Biontech, bu yıl dünyanın farklı ülkelerindeki 6 üretim tesisinde toplam 2 milyar doz aşı üretmeyi hedefliyor.

Posting Komentar

0 Komentar